Kerékpártartó a leghátsó ajtóra

Kerékpártartó a leghátsó ajtóra

2018. június 2. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

Kerékpártartó

Szinte mindenki imád kerékpározni, ezért jó hírt jelent, hogy a bicikliket innentől kezdve szinte bárhová el lehet vinni. Az autóval történő szállításnak nincsen akadálya.

Akinek hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó kellene, az minél hamarabb látogasson el a stilusosutazas.hu weboldalra! A hevederek biztosan a helyükön tartják a bicikliket. Egyszerre maximum 3-4 darabot lehet szállítani. Sedan típusú járművek esetén is szóba jöhet a kerékpártartó felszerelése.

Nem szabad megfeledkezni a világítástábla megvásárlásáról sem, hiszen a biciklik eltakarják a lámpákat. Természetesen a rendszám megjelenítésére is gondolni kell. Sokan érdeklődnek arról, hogy mennyi pénzt kell fizetni a kerékpártartóért cserébe. Az árak 30 és 100 ezer Forint között mozognak, tehát a vásárlóknak ekkora kiadásra kell felkészülniük.

A terméket a világhálón keresztül is meg lehet rendelni, de utána kell járni annak, hogy az adott gépjármű esetben lehetséges-e a felszerelése. Személyes vásárlás esetén a rögzítés díjmentesen történik meg.