Különleges budapesti, esküvői rendezvényhelyszín

Különleges budapesti, esküvői rendezvényhelyszín

2016. augusztus 4. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator
Esküvői rendezvényhelyszín (Salétrom)

Esküvői rendezvényhelyszín (Salétrom)

A nyár folyamán rengetegen szeretnék kimondani egymásnak a boldogító igent. Ha ennek okán Ön is egy remek helyet keres, akkor figyelmébe ajánljuk a Loffice Coworking szolgáltatásait. A nyolcadik kerületi Salétrom utcában található esküvői rendezvényhelyszín (Salétrom) nem fog csalódást okozni a különleges berendezési tárgyainak köszönhetően. A felújított üzem és a hozzá tartozó kert mindenkinek tetszeni fog, a modern építészeti megoldásoknak hála.

A diszkrét helyszínen a párnak nem kell tartania a kíváncsiskodó tekintetektől, családi és baráti körben ünnepelhet. Az esküvői rendezvényhelyszín (Salétrom) egyedileg is felkereshető, ha a pár szeretne rávetni egy pillantást. A Loffice Coworking oldalán vannak fotók is, tehát ezeket is érdemes lenne megnézegetni. A bérléssel kapcsolatban ajánlatot kell kérni, azonban az árak tekintetében is lehet az interneten tájékozódni. Érdemes megemlíteni, hogy az esküvői rendezvényhelyszín (Salétrom) egykor a Zeneakadémia kottanyomdája volt, azonban ennek a nyomai már csak részben látszanak.

A hét emelet közül az első és a legfelső szint használható a budapest.lofficecoworking.com szerint. Természetesen, más lehetőségeik is vannak az érdeklődőknek, hiszen a Paulay Ede utcán található épületben van több rendezvénytér is. A budapest.lofficecoworking.com weboldalról letölthető prospektus szerint a Taste Loffice gasztrotér is jó választást jelenthet egy kisebb családi összejövetel esetében.

A Cloud névvel illetett terem is szóba jöhet egy esküvő esetében, ezért erre is érdemes vetni egy pillantást. Igény esetén bérelhetők még tárgyalók is, ahol bármikor tarthatók tárgyalások, workshopok, oktatások és megbeszélések is. További információk a budapest.lofficecoworking.com weboldalon találhatók, illetve e-mailben vagy telefonon lehet érdeklődni a bérléssel kapcsolatban. Biztosan mindenki jól fogja érezni magát ezen a helyen, az igényes kialakításnak köszönhetően. A Loffice Coworking a catering biztosításában is tud segítséget nyújtani, ezért erre is feltétlenül rá kell kérdezni!