Ma már nem csak riasztóval lehet védeni egy autót

Ma már nem csak riasztóval lehet védeni egy autót

2018. május 24. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

Rejtett kamerát is be lehet már építeni az autóba

Biztosan számos filmben láttad már, hogy egy laposabb feszítővassal mennyire egyszerűen kinyitották a gépjárművek ajtaját. Persze ez csak film – mondod – azonban biztosan létezik olyan enyves kezű „szakértő”, akinek a legprofibb zárak sem jelentenek gondot. Nehéz úgy feltörni egy autót, amikor rejtett kamerát is be lehet már építeni.

Míg a riasztókat általában rövid időn belül megtalálják és kiiktatják, addig a rejtett kamerát már nem olyan könnyű hatástalanítani, már csak azért sem, mivel nem tudnak a tolvajok a létezéséről, hiszen semmiféle hangot nem bocsát ki. A technikai fejlődésnek egyik nagyszerű vívmánya a kisméretű kütyük előállítása, ami lehetővé tette, hogy a rejtett kamerát is megalkossák. Sokan, akik autók és egyéb alkatrészek eltulajdonításával igyekeztek eddig egy kis extra bevételhez jutni, nem igazán örülnek az ilyen felszereléseknek, de a gépkocsival rendelkező személyek, biztosan nagyon hálásak az ilyen vívmányokért. Napjainkban számtalan olyan esetről hallhatsz, aminek során az autóban felejtett táska odavonzotta a tolvajokat és más lehetőségük nem lévén, betörték a kocsi ablakát, így szerezve meg az értékesnek vélt zsákmányt. Nos, az ilyen esetek elkerüléséért is hasznos rejtett kamerát szereltetni a járműbe, hiszen ezeket a kellemetlenségeket is rögzíti, így a rendőrség könnyen megtalálhatja a tettest.

Tehát, ha rejtett kamerát vásárolsz az autódba, azzal a rendőrség munkáját segítheted. Sőt, most a traffipax.hu oldalról rendelt szerkentyű csomagjában nemcsak a rejtett kamerát találod majd, hanem egy olyan tartót is, ami többek között lehetővé teszi, hogy a kis videó felvevő 360 fokos szögben forogjon. Így nemcsak arról készíthet felvételt, ami az autó belsejében történik, hanem azokat az eseményeket is rögzíti, amelyek közvetlenül a jármű körül történnek. Ennek köszönhetően, akár egy másik bűncselekmény rögzítésére is sor kerülhet. Láthatod, hogy megéri rejtett kamerát rendelned és beszereltetned az autóba, hiszen így nagyobb a valószínűsége annak, hogy a tettesek előkerülnek és elnyerik méltó büntetésüket.