Magas teljesítményű Dell szerverek

Magas teljesítményű Dell szerverek

2018. október 31. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

A tudományos előrehaladás rekordokat dönt a modernizáció terén, ami nagyságrendben és terjedelemben is növekvő terheléseket eredményez. Ezek a növekvő munkaterhelések pedig olyan új rendszerkövetelményeket idéznek elő, amelyek elősegítik az olyan technológiák fejlesztését, mint a Dell szerverek és az NVMe, az FPGA és az in-memory adatbázisok.

A PowerEdge R6415, a PowerEdge R7415 és a PowerEdge R7425 névvel illetett Dell szerverek az ügyfelek munkamennyiségének fokozására és a modern adatközpontok rugalmasságának növelésére szolgálnak.

Az említett kiszolgálók a legmagasabb teljesítményű adapterként szolgálnak olyan alkalmazásokhoz, amelyek nagy sávszélességet, alacsony késleltetést és magas üzeneti arányt igényelnek.

Továbbá, a Web 2.0, Cloud és Big Data alkalmazások terén az iparágban vezető átviteli teljesítményt és késleltetést garantálnak. A Dell szerverek kiváló produktivitást nyújtanak az úgynevezett virtualizált fölöttes hálózatoknál való használat során is. Ezáltal csökkentik az adatközpontok költségét és összetettségét.