Miért szeretik a férfiak a nagyobb melleket?

Miért szeretik a férfiak a nagyobb melleket?

2017. szeptember 13. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Mellplasztika lehet a megoldás

Erre a kérdésre sok hölgy keresi a választ és meg is tesznek mindent annak érdekében, hogy vonzzák magukra a férfiak tekintetét. Többféle módszer is létezik a női keblek kihangsúlyozására. A legegyszerűbb talán a különböző ruhadarabok előnyös megválasztása. Egy kihívó dekoltázsnak a pasik nem tudnak sokáig ellenállni.

Azután ott vannak a különféle Push Up melltartók, amelyekkel szintén elérhetjük a kívánt hatást. Azonban, ha ez még mindig nem lenne elég, akkor ott vannak a mára már tökélyre fejlesztett mellnagyobbító műtétek. Egyes esetekben vannak olyan hölgyek, akik képesek túlzásokba esni, a különböző implantátumok méreteivel kapcsolatban. Ezt a hibát nem tanácsos elkövetni, mert hiába próbáljuk meg lenyűgözni hatalmas kebleinkkel a férfiakat, ha azok már aránytalanul nagyok. A férfiaknál általában nagyobb sikereket lehet elérni az arányos és formás keblekkel, mint a hatalmasra plasztikázott műmellekkel. Egy hölgy könnyebben magára tudja vonni a figyelmet abban az esetben, ha megőrzi a báját és nőiességét.

A formás mellek mindehhez csak pluszként járulnak hozzá. A mellnagyobbítás nem mindenkinek áll jól, hiszen ez sok esetben alkati kérdés. A férfiakat le lehet nyűgözni a gömbölyödő idomokkal, ám amikor az igazit keresik, akkor valószínűleg nem a mellméret alapján fognak dönteni. Az emberiség történelme során, a dús keblű nők váltak idealizálttá, hiszen ők voltak az anyaság és a termékenység szimbólumai. Mondhatni, hogy a férfiaknak ezért a génjeikbe van kódolva, hogy felkapják a fejüket, amikor egy hölgy két ilyen kerekded adottsággal rendelkezik. Az viszont kizárt, hogy minden férfi a nagy melleket szeretné.

Van, akit egyáltalán nem hoznak lázba, mivel más jelenti az ideált, amikor egy nőről van szó. Más pedig el sem tudja képzelni élete párját nagy mellek nélkül. Mindez ízlés kérdése, hiszen ha minden hölgynek egyformán nagy mellei lennének, akkor valószínűleg az már nem is lenne olyan izgalmas egyetlen pasinak sem. Amikor valaki nincs megelégedve a melleinek méreteivel, manapság már rutinműtétnek számító plasztikai beavatkozással könnyen segíteni lehet a dolgon.