Milyen egy jó betonkerítés?

Milyen egy jó betonkerítés?

2019. október 8. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Amikor kerítést választunk a házunkhoz, akkor elsősorban az esztétikai, illetve a hasznossági funkciókat vesszük figyelembe. Biztosak lehetünk abban, hogy így előbb-utóbb eljutunk majd a betonkerítés vásárlásig.

Hiszen gondoljunk csak bele, hogy milyen szép darabokat találhatunk manapság a piacon ezekből a kerítésekből! Emellett, ha jól meggondoljuk a dolgot, akkor arra a következtetésre fogunk jutni, hogy ezek a falak rendkívül erősek és masszívak. Míg a fában kárt tehet a rengeteg esőzés, ha nincs jól lekezelve, addig a betonban biztosak lehetünk, hogy maximum egy hurrikán fog kárt okozni. Talán a legnagyobb vetélytársa a betonkerítésnek nem más, mint a vasból készült társaik. Azonban itt inkább a stílusbéli különbség az, ami meghozza majd a döntést.

Ugyanis a fémkerítések egy sokkal antikabb stílust képviselnek, míg a betonkerítés változatok modernebbet. Egy jó kerítésnek masszívnak, erősnek, ugyanakkor szépnek is kell lennie, amit a betonból készültek tökéletesen biztosítanak a számunkra, ezáltal remek választás lehet belőlük egy példány.