Mitől lesz ma egy barber shop „egyedi”?

Mitől lesz ma egy barber shop „egyedi”?

2020. október 5. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator

A verseny bizony elég kiélezett, hiszen rohamosan szaporodnak a különféle barber shop-ok és fodrászatok. Ráadásul mindegyik igyekszik valami pluszt kínálni a szakállvágás és a hajnyírás mellé, amivel odacsalogathatja a klienseket. Manapság nem kis versennyel néz szembe egy barber shop. Viszont az A76 Barber shop egyediségét jól tükrözi, hogy itt csak és kizárólag barber csajok várják a férfi klienseket, akik tökéletes frizurára és szakállra vágynak.

A dizájn önmagáért beszél, mivel igyekeztek egy pasis, kellemes környezetet kialakítani, ami már-már otthonosnak mondható. Az egész viszont nagyon ridegnek hatna, hogyha nem lenne meg az a közvetlenség, ami a legjobban jellemzi a barber királynőket. Aki ide betéved, az biztosan a stílusához legjobban illő haj és szakáll kombóval fog távozni. Elég csak belegondolni, hogy mekkora önbizalomlöketet kaphatunk akkor, hogyha egy profi borbély királynő készíti el az általa legjobbnak vélt hajstílust! Meglepő, de a szakértő szemek gyakorta jobban tudják, hogy mi állna jól nekünk, mint saját magunk.

Megeshet, hogy sok évig tévesen választottunk hajstílust, amivel csak visszafogtuk az arcunk pozitív adottságait. Miközben a művésznő dolgozik, addig egy lazító beszélgetés is belefér. Természetesen senkit sem köteleznek arra, hogy mostantól hagyja hátra a régi stílust és váltson új fazonra, viszont aki igényli, azt hasznos tanácsokkal láthatják el ezzel kapcsolatban. Az egyedi szolgáltatás ennyiben még nem merül ki, hiszen kliensként lehetőségünk nyílik meginni egy jéghideg, ajándék kézműves sört, kávét, esetleg whiskey-t.

A wax-szal és szakállolajjal tökéletesre alakított fizimiska mindenkit egészséges önbizalommal tölt fel. Sokszor probléma lehet, hogy nincs mit kezdenünk a kutyánkkal, amíg a fodrásznál vagyunk. Elég lankasztó, amikor a gazdinak nincs más választása, mint az, hogy kiköti az ebet egy fához, korláthoz, amíg ő végez a borbélynál. Az A76 viszont kutyabarát hely. Természetesen őt is magunkkal vihetjük, amíg elkészül a szakállkölteményünk.