Most is kapható olcsó repülőjegy Rómába

2016. január 20. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator
Olcsó repülőjegy Rómába

Olcsó repülőjegy Rómába

Mit tehet abban az esetben, ha el szeretne utazni az olasz fővárosba? Nos, mehet egyrészt szárazföldi vagy részben akár vízi úton is, az azonban biztos, hogy jobban megérné, ha inkább a légi utazást választaná. Azért mondjuk ezt, mert így sokkal könnyebben és egyszerűbben eljuthat az Örök Városba az olcsó repülőjegy Rómába segítségével.

Elsősorban a Wizzair és Ryanair honlapján kell szétnéznie, ha úgy dönt, hogy a légiközlekedést választja, mert itt kaphatók kedvezményes áron jegyek. A Wizzair a Fiumicino repülőtéren rakja le az utasait, a Ryanair pedig a Ciampino repülőtérre megy, ezért erre nagyon oda kell figyelniük az olcsó repülőjegy Rómába tulajdonosainak.

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy egyébként pontosan mit is értünk az alatt, hogy kedvezményes az utazás? Erre a kérdésre nehéz válaszolni, hiszen változó a Wizzairnél a jegy ára, mivel az utasok általában 18 és 40 ezer forint közötti összegért repülhetnek a dátumtól függően.

Mivel szinte mindennap megy gép az olasz városba, ezért szerencsére lehet válogatni a különféle lehetőségek közül. Az olcsó repülőjegy Rómába árai a Ryanair esetében pedig 10 és 16 ezer forint körül mozognak, bár itt elsősorban azokra az esetekre gondolunk, amikor hamar megtörténik a foglalás.