Multinacionális esküvők szervezése Magyarországon

Multinacionális esküvők szervezése Magyarországon

2016. november 28. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator
Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Jártál már olyan esküvőn, ahol azt érezted, hogy semmi egyediség nincs beleszőve a lagziba? Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor nézd meg a My Wedding Planner weboldalát, ahol az esküvőket személyre szabottan készítik elő a pároknak.

Mivel ez a nap nagyon fontos mindkét fél életében, a profi csapat arra törekszik, hogy úgy a férj, mint a feleség igényeit és elképzelését életre keltse. A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező esküvőszervező leginkább a multinacionális párok álmait valósítja meg Budapesten vagy Magyarország egyéb területein is.

Amennyiben úgy érzed, hogy szükséges van segítségre az esküvőd arculatának megtervezésében vagy az események lebonyolításában, mindenképp érdemes felvenned a kapcsolatot a csapattal!

Minden párt egyedi módon kezelnek és azt is tudják, hogy nincs két egyforma esküvő. Itt nem a sablonos eseményekre kerül a hangsúly, hanem éppen ellenkezőleg, az egyedi szervezésre. Nézd meg az ajánlatokat és kérj egy időpontot, ahol részletesen megbeszélhetitek az eseményeket és az elképzeléseteket!