Nem tömíti el a pórusokat az éjszakai arckrém

Nem tömíti el a pórusokat az éjszakai arckrém

2020. január 11. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

Az éjjel a leginkább kedvező időszak a bőr helyreállítására. Alvás közben a sejtekben a regenerációs folyamatok sokkal aktívabbak. Ezért egy éjszakai arckrém jelentősen fokozza az érett bőr szépülését, emellett legyen a bőrápolói között az alapvető hidratáló vagy egy intenzív öregedést mérséklő szérum.

Hidratálja a száraz bőrt, szüntesse meg a kipirosodást és telítse a szöveteket tápláló, helyreállító és nyugtató komponensekkel. A Tubarózsa bőrtápláló éjszakai arckrém segítségével egy jól bevált bőrtáplálóhoz jut! A növényi olajok, gyógynövény kivonatok mélyen táplálják és nyugtatják a bőrt, helyreállítja az epidermisz lipid köpenyét és így csökkentik a bőrön keresztüli vízveszteséget és nem tömíti el a pórusokat sem.

A nap folyamán felhalmozódott méreganyagok eltávolítására, a fáradtság nyomának kiküszöbölésére és a bőr frissességének helyreállítására pedig a Bio Görögszéna barackmag-olajos éjszakai arckrém az ideális megoldás, ami regeneráló és védő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint verhetetlen a bőr ragyogásának és szépségének visszaállításáért folytatott küzdelemben