Női karkötő a fekete szín rajongóinak

Női karkötő a fekete szín rajongóinak

2017. június 22. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

Női karkötő

Több oka is van annak, hogy olyan sokan szeretik a fekete színt. Szinte mindenhez jól áll, ezért nem jelent nehézséget a sötét árnyalatban pompázó, női karkötő viselése. Másrészt, a karcsúsító és elrejtő hatásának köszönhetően nagyon praktikusnak bizonyul. A bizsutanya.hu honlapján lehet venni több olyan ékszert is, amely kifejezetten előnyös külsővel bír.

A kínálatban ott rejtőzik egy gyöngyös és csillogó női karkötő is. Mivel mágneszár van rajta, ezért a fel- és levétele soha nem okoz nehézséget. Nagyon jól mutatnak a rajta lévő kristályok is. A teljes hossza 19,5 milliméter, tehát erre ügyelniük kell a vásárlóknak.

Az ára jelenleg igazán kedvező, tehát nem érdemes tovább várni a vétellel, ha valakinek megtetszett a modell. A női karkötő csak kis számban van raktáron, ezért csak a készlet erejéig lehet megrendelni. Igény esetén más színben is beszerezhető a Bizsutanya honlapjáról.

Van még itt lila, sárga, piros és sötétkék változat is. Sokaknak tetszenek a bohém, többszínű modellek is, ezért érdemes rájuk is vetni egy pillantást.