A nyílászárócsere nem tart sokáig

A nyílászárócsere nem tart sokáig

2017. június 27. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Könnyen beépíthető ablakok

A nap végére Ön is az új ablakon tekinthet ki, hogyha úgy dönt, hogy minket választ. A nyílászárócsere esetenként bonyolult feladat, de mögöttünk sokéves tapasztalat áll és ennek hála, minden problémát gyorsan orvosolni tudunk.

Panellakásoknál sokkal könnyebb szokott lenni a nyílászárócsere, mert ott van egy standardmérete. Régi téglaépületek esetében már más a helyzet, de azzal is könnyedén megbirkózunk.

Nagyon figyelni kell arra, hogy a régi ablakkeret kibontása során a fal ne sérüljön, mert az sokat ronthat a helyiség esztétikáján. Hogyha tapéta van a falon, akkor az nagyon kellemetlen tud lenni, hogyha megszakad, megsérül vagy összekoszolódik.

Szeretnénk, hogyha teljesen elégedett lenne a nyílászárócsere után a munkánkkal. Szakembereinknek hála, nem fog elhúzódni az egész folyamat. Csupán néhány órát fog igénybe venni, így a nap végére mindenhová bekerülnek a nyílászárócsere során az új ablakok. A munka előtt készítünk egy helyzeti felmérést, hogy megállapítsuk pontosan mire lesz szükség a tökéletes kivitelezéshez.