Olasz fagylalt közvetlenül a gyártótól – A Hisztéria sztori

Olasz fagylalt közvetlenül a gyártótól – A Hisztéria sztori

2023. december 27. szerda Kikapcsolva Szerző: seditor

Az olasz fagylaltok rendkívül kedveltek a fogyasztók körében és ennek megfelelően, a vendéglátósok keresik a legjobb típusokat. A Hisztéria Fagylalt kínálatát érdemes górcső alá venni, mert ez egy országos szinten ismert, többszörösen díjazott fagylalt nagykereskedelem. Ha meggyőzött az elhivatottságuk, akkor közvetlenül a fagylalt nagykertől is rendelhetsz! Egy családi vállalkozásból nőtte ki magát ez a fagylalt nagykereskedelem, ami a 90-es évek elején kezdte meg sikertörténetét. Azóta cukrászsütemények és kézműves fagylaltok készítésével foglalkoznak.

A szakembereket a krémes, itáliai fagylaltok iránti szeretet emelte ki egykori fagylaltos bódéjukból, akiknek hivatásuk a kezdetektől fogva az első osztályú fagylaltok előállítása volt. Ínyenc fagylaltkölteményeket hoztak létre a legkorszerűbb technológiával úgy, hogy nem használtak semmiféle mesterséges anyagot vagy ízfokozót.

Igyekeztek lépést tartani folyamatosan a fejlődő technológiával, valamint a változó fagylaltkultúrával. Mindig voltak és ma is vannak innovatív ötleteik, a partnereikkel pedig sikeresen működnek együtt és ennek köszönhetik, hogy ma már a magyar fagylaltkultúra büszke szereplői lehetnek. 2008-ban modern technológiával felszerelt fagylaltműhelyt nyitottak, amihez egy elegáns, ugyanakkor otthonos cukrászda is társult. Napjainkban a Hisztéria Fagylalt nagykereskedelem készítményeit számos vendéglátóhely forgalmazza, nem véletlenül, hiszen a gyártók a hagyományok ápolása mellett, lépést tartanak az aktuális trendekkel is.

A nagykereskedelem mögött lévő csapat minden tagja elkötelezett azon cukrászati értékek és trendek iránt, amelyek részben az olasz fagylalt hagyományaihoz kapcsolódnak, részben pedig a mai modern kézműves finomságot jellemzik. Érdemes felkeresned a hiszteriafagylalt.hu weboldalt, ahol bővebben is olvashatsz erről a cégről, illetve felveheted a kapcsolatot a fagylaltrendelés érdekében. A vendégeidet egyszerűen el fogod bűvölni az olasz fagylaltok ízével, aromájával, akik biztosan visszatérnek majd a cukrászdádba, éttermedbe.