Saját lakás vásárlása CSOK segítségével

Saját lakás vásárlása CSOK segítségével

2016. december 15. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator
CSOK

CSOK

A lakásbérlés kényelmesebb opciónak tűnik, hiszen nekünk mindössze a lakbért és a számlákat kell fizetnünk minden hónapban. Azonban ha belegondolunk egy saját lakás sokszor nagyobb előnyökkel járhat.

Mivel egy panel vagy lakóház vásárlása igen drága mulatság, ezért sokan maradnak a házbéres megoldás mellett, de csak azért, mert nem ismerik a CSOK támogatást. Ennek a lehetőségnek köszönhetően igényelhető visszatérítendő és vissza nem térítendő nagyobb pénzösszeg, amelynek segítségével régi vagy új lakást lehet vásárolni, vagy esetleg az építés is szóba jöhet.

Bérelt lakás esetén minden hónapban ki kell fizetni azt a bizonyos pénzösszeget, de helyette mehetne ez az összeg a saját lakás költségeire is. Az idéntől megjelenő új, kedvező feltételeknek és a kiegészített CSOK támogatástípusoknak köszönhetően több lehetőség közül is lehet választani, igényeknek megfelelően.

A honlapon megtalálhatók a pontos információk, valamint a könnyebb átláthatóság céljából, egy táblázatban összefoglalva a támogatás különböző típusai is megtekinthetők.