Szervezetfejlesztés Piroska Gyula módra

2015. december 22. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator
Szervezetfejlesztés Piroska Gyula módra

Szervezetfejlesztés Piroska Gyula módra

A cégvezetés egyetlen egyetemen sem tantárgy, és mivel nagyon kevesen születnek jó vezetőnek, ezért ezt is érdemes tanulni. A hatékonyabb munkavégzésnek a szervezetfejlesztés és egy jó vezető a kulcsa. Ha gyakran érzed úgy, hogy sosem jutsz a tennivalóid végére, ha sosem tudsz elégedetten hátradőlni, akkor ismerd meg Piroska Gyula írásait.

Ne csak az ösztöneidre hallgass, segítségével úrrá lehetsz a vállalkozásoddal, cégvezetéssel kapcsolatos problémáidon. Ha nincs kivel megbeszélni a kételyeidet, ha ritkán van alkalmad egy kis tapasztalatcserére a cégvezetésről, de szívesen meghallgatnád mások tapasztalatait, tanácsait, akkor vegyél részt egy Piroska Gyula tréningen.

A humor és az irónia segítségével szembesülhetsz a valósággal. Egy jó vezető irányít, és nem a beosztottjai helyett dolgozik. Stratégia, szervezetfejlesztés, és kontroll. Ha nem akarsz minden terhet egymagad cipelni, akkor erre van szükséged. Neked is ugyanúgy jogod van a magánéletedre, mint az alkalmazottaidnak.

Ezt viszont csak a feladatok ügyes leosztásával, egy előre megtervezett stratégiával, és persze jó időbeosztással tudod elérni. Ha nem azért lettél cégvezető, hogy éjjel-nappal robotolj, akkor Piroska Gyula az írásaival és a tréningjeivel segít a munkádat hatékonyabban végezni.