Tartós és rendkívül hőálló a tömítő paszta

Tartós és rendkívül hőálló a tömítő paszta

2017. január 2. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator
Tömítő paszta

Tömítő paszta

A garázsban számos felszerelés megtalálható kell legyen, mert sosem tudhatjuk, hogy éppen mire lesz szükségünk. Nem kizárt, hogy egy fogó, egy tömítő paszta, vagy a tisztító spray lesz az, ami elengedhetetlen, hogy gond nélkül elvégezzük a feladatunkat. Ha szeretjük bütykölgetni a kocsinkat, akkor nagyon könnyen áteshetünk a ló túloldalára, és idővel úgy fog kinézni a garázsunk, mint egy szerelőműhely.

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy nincs benne rend. Azonban térjünk vissza a készítmények közé, amelyeket már nagyon egyszerűen pár kattintással az internetről is meg tudunk rendelni. Nem is gondolnánk, hogy a tömítő paszta néha mennyire hasznos lehet. Bel- és kültéri hézagokat egyaránt lehetséges vele kezelni és remekül tart egészen 25 százalékos mozgásfelvételig.

Amennyiben viszont ezt az értéket meghaladja a mozgás, akkor sérülhet a készítmény. Motorok és szivattyúk esetében rendkívül jól megállja a helyét a tömítő paszta és -60, valamint +180 Celsius fok közötti a hőállósága. Érdemes lehet egyszerre akár több tubussal beszerezni belőle.