Többféle méhkaptár van a webáruházban

Többféle méhkaptár van a webáruházban

2018. december 8. szombat Kikapcsolva Szerző: administrator

A méhészkedés számos eszköz és kellék beszerzését magába foglalja. A legfontosabb kellék vitathatatlanul a méhkaptár, aminek óriási szerepe van. A fontosságát tekintve, érdemes olyat választani, ami praktikus és tartós, hogy sokáig eleget tegyen a feladatának.

Manapság a kaptárok között is többféle megtalálható a piacon és tudnunk kell, hogy ez nemcsak egyszerű eszköz, mivel jó pár tartozékkal kell rendelkeznie. A kapcsos rakodó változat például NB fészekkel rendelkezik. Ebben 1 NB keret méretű fészek, két fiók, rostaszövet keret, cserélhető fenék, valamint 1 menekülőtér található. Szintén roppant hasznos méhkaptár a 16 keretes fajta, ami menekülőtérrel, válaszfallal és rostaszövettel is rendelkezik.

Sokan pedig a fekvő kaptárok mellett döntenek, amelyek megtalálhatóak anyanevelő kivitelben is. Ha Ön is minőségi méhkaptár megvásárlásán gondolkodik, akkor forduljon bizalommal a barzoo.hu webáruházhoz, ahol egészen biztosan megtalálja a megfelelő típust! A többi méhészkedéssel kapcsolatos terméket is tekintse meg egyúttal!