Többféle típusú díszfű van

Többféle típusú díszfű van

2023. november 29. szerda Kikapcsolva Szerző: seditor

Néha, a kánikula idején, teljesen elsárgulnak a kert növényei, mert nem bírják a szárazságot, így meglehetősen csúnya látványt nyújtanak az adott birtokon. Ezért érdemesebb a száraz élőhelyeket kedvelő díszfű mellett dönteni, mivel ezek elláthatnak talajtakaró funkciót is.

A kifejezetten igénytelen, de annál szebb, kedvesebb növények egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen kevés odafigyeléssel évekig megörvendeztetnek a szépséges megjelenésükkel.

Az évelő díszfű típusok gyökerei a földben telelnek át, ezért sokkal praktikusabbak, mint az egynyári fajták, amiket minden tavasszal újra kell vetni. Ha Ön most szeretne beszerezni egy-két évelő fajtát a kertjébe, akkor célszerű megtekintenie a gardencentrum.hu webshop teljes kínálatát.

Itt megtalál minden típusú növényt, az egynyári, az évelő, a száraz és a nedves helyeket kedvelő fajtákat egyaránt. A kiválasztott díszfű gondozása sem lesz megoldhatatlan feladat, mert erről is minden információt elolvashat a weboldalon.