TV tartó konzol rendelés pillanatok alatt

TV tartó konzol rendelés pillanatok alatt

2017. január 18. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator
TV tartó konzol

TV tartó konzol

Egy modern lakásban, néhány hagyományosabbnak mondható berendezés lehet nem a megszokott formában van jelen. A TV tartó konzol helyettesítheti az állványokat, szekrényeket vagy polcokat. A konzol nagy előnye, hogy helytakarékos, a falra szerelve nem vesz el sok helyet a szobából, valamint az is jó benne, hogy nagy hely áll rendelkezésünkre és bárhol el lehet helyezni.

Ez igen megkönnyíti a lakberendezést, hiszen több a lehetőség általa. Fekete színben kapható, ami nem lesz zavaró, bármilyen is a fal színe. A TV tartó konzol választásakor oda kell figyelni néhány dologra. A konzolnak és televíziónak passzolnia kell egymáshoz méretben. Minden konzol esetén adva van, hogy milyen szélességű és magasságú készüléket tud megtartani, hiszen nem szabad meghaladnia a televíziónak a maximális teherbíró képességét.

Ha ezekre odafigyelünk, garantáltan jól fogunk választani. A megrendelt csomagban, a konzol mellett megtalálhatóak még a szereléshez a csavarok és tiplik is. Rendeljen most és 1-2 munkanapon belül már kiszállítják Önnek!