A híres és kiváló Béres vitamin

A híres és kiváló Béres vitamin

2019. február 19. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Béres vitamin

A Béres termékek messze földön híresek a rendkívüli hatékonyságukról és minőségükről, legyen szó vitaminokról vagy cseppekről. Minden, a szervezetnek szükséges anyagot tartalmaznak a Béres vitamin készítmények, amelyeknek a szedése bizonyosan meghozza a kívánt eredményt. Van ezekből külön C-vitamin, többféle kiszerelésben.

Például a ligetpatika.hu internetes gyógyszertár kínálatában megtalálható az 500 mg kiszerelésű Béres C-vitamin filmtabletta, ami biztosítja az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen mennyiség bevitelét. Hatóanyaga az aszkorbinsav, ami egy vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin.

Az aszkorbinsav elengedhetetlen számos élettani folyamathoz, mint a hormonok előállítása, a fogak, porcok, csontok felépítése, a sebgyógyulás, valamint a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása. Ez a Béres vitamin felnőtteknek és 10 év feletti gyermekeknek ajánlott. A maximális napi adag 2 darab tabletta. A doboz 100 darab filmtablettát tartalmaz. A webes patikából megvehető 1725 forintos áron.