Gépkezelő jogosítvány 2 hét alatt

Gépkezelő jogosítvány 2 hét alatt

2019. február 18. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator

Gyermekekként tátott szájjal néztük a hatalmas munkagépeket munka közben és sokan csak vágyakozva gondoltunk arra, hogy egyszer mi magunk is egy ilyenen dolgozhatunk.

Ez az álom könnyen valóra válhat a Transzport Studium csapatának köszönhetően, ahol az OKJ tanfolyamok valamelyikével megszerezhető a gépkezelő jogosítvány. Mi magunk választhatjuk ki azt a kategóriát, amelyikre szükségünk van és a tanfolyam díjának a befizetése után már kezdődhetnek is az ismeretek elsajátítása.

Legelőször senki nem lesz bedobva a mélyvízbe, ezért először az elméleti részen kell túlesni, majd jöhet a gyakorlat. Itt már a tanfolyamon résztvevő személyek megismerkednek az alapokkal, majd a speciális feladatok elvégzésére is sor kerül, különféle szituációkban.

A gépkezelő jogosítvány megszerezhető híd- és futódarura, villamos emelőre, illetve emelőasztalra, emelőállványra. Aki nem szeretné a véletlenre bízni a dolgot, az mind a három gépcsoportra leteheti a gépkezelő jogosítványt. Így már hatalmas esélyekkel indul a munkahelykeresés útján.