A paróka mindennapos használatra nem új trend

A paróka mindennapos használatra nem új trend

2023. november 15. szerda Kikapcsolva Szerző: seditor

Nem csupán a hírhedt casting show-k modelljei kapnak új külsőt manapság a póthajak segítségével. Ezt az is bizonyítja, hogy a paróka mindennapos használatra divatos kiegészítőként funkcionál a mindennapi életben. Azonban a póthaj a barokk korban élte a fénykorát. Kezdetben gyakran egy betegség miatti hajhullás elfedésére, de az akkoriban nehezen fűthető pompás palotákban a nemesi fejek melegítésére is használatos volt.

Később a paróka mindennapos használatra is szolgált és minden társadalmi réteg nélkülözhetetlen divatkiegészítőjévé vált. A francia forradalom viszont a póthajak végét jelentette, de csak egy időre. A mai modern korban újra egyre többen fordulnak ehhez az eszközhöz, ha a külső gyors és átmeneti megváltoztatása szükséges.

Ha Ön is szeretne élni ezzel a lehetőséggel, a legjobb helyre érkezett. Szalonunkban figyelembe vesszük az egyéni körülményeket, kívánságokat, igényeket és nagy hangsúlyt fektetünk a vendégekhez való kedves hozzáállásra. Nálunk paróka mindennapos használatra és alkalmi kiegészítőként is vásárolható.