A tonhalkonzerv sok szülő választása

A tonhalkonzerv sok szülő választása

2024. január 27. szombat Kikapcsolva Szerző: seditor

Minden szülő arra törekszik, hogy gyermeke lehetőleg mindig egészséges, tápanyagokban gazdag ételeket fogyasszon, ennek érdekében pedig egyesek teljesen mellőzik a tartósított élelmiszereket, pedig bizonyos termékek ebben a formában is kiválóan támogatják a fiatal szervezet egészséges működését.

A Valflôr márkájú, alacsony sótartalmú Monchique ásványvízben előállított tonhalkonzerv például fehérjében gazdag, szénhidrátot csak korlátozott mennyiségben tartalmazó finomság, amivel csemeténknek többféle vitamint és Omega 3 zsírsavat is biztosítunk.

De ez még nem minden, ugyanis az ásványvizet, amiben ez a kiváló minőségű tonhalkonzerv készült, a leglúgosabb portugáliai természetes vízként tartják számon, aminek jótékony hatását már a régi rómaiak is felismerték.

Természetesen, nem kizárólag növekedésben levő gyermekeknek ajánlott a biodinamikus gazdálkodás eme nagyszerű terméke, mert sportolók, fogyókúrázók és minden egészség-, illetve környezettudatos vásárló hozzátartozik a Valflôr tonhalkonzerv fogyasztói célcsoportjához.