Alapos a vizsgálat az ortopédiai magánrendelésen

2016. június 8. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator
Ortopédiai magánrendelés

Ortopédiai magánrendelés

Sokan szeretnék tudni, hogy egészen pontosan mire számíthatnak a BMM rendelőjében, ha a tartó- vagy mozgatórendszerüket szeretnék megvizsgáltatni. Az orvosok az ortopédiai magánrendelés során, először a kórelőzménnyel, illetve a jelenlegi panaszokkal foglalkoznak.

A szakemberek megtekintik a problémás testrészt, illetve funkcionálisan is megvizsgálják. Természetesen sorra kerül a perifériás idegek ellenőrzése is az ortopédiai magánrendelés folyamán, majd a szakember elmondja a terápiás javaslatot.

Az orvos gyógyszert ír fel, hogy a beteg ne szenvedjen annyira a tünetektől, hiszen a tartó- vagy mozgásszervi megbetegedések igen fájdalmasak lehetnek. Ennek tükrében jó hírt jelent, hogy az ortopédiai magánrendelés már pár napon belül tudja fogadni az érdeklődőket a 11. vagy a 13. kerületi intézményben.

Igény esetén, gyermekek fogadására is lehetőség nyílik, hiszen itt olyan orvosok is dolgoznak, akiknek ez a szakterületük. Az oldalon fel vannak sorolva azok a szakemberek, akik közül az ortopédiai magánrendelésen választani lehet, tehát vessen egy pillantást a fényképeikre!