Az autóbérlés külföldre rengeteg előnnyel jár

Az autóbérlés külföldre rengeteg előnnyel jár

2018. február 18. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Kiváló autókölcsönző

Abban az esetben, ha úgy döntünk, hogy külföldre utazunk, több lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Az autóbérlés külföldre azon opció, aminek előnyei már senki előtt nem kérdésesek. Ha az autó nincs megfelelően karbantartva műszakilag vagy nem rendelkezünk saját járművel, esetleg úgy szeretnénk élvezni az utat, hogy egy kényelmes bérelt járművel utazunk, a kölcsönzés a lehető legalkalmasabb választás.

A napi kötelező kilométer limiten belül, akár az EU más országaiban is használhatjuk a kölcsönzött modellt, az fölötte megtett út pedig 20 Ft/km felel meg. Abban az esetben, ha ötszemélyes járműre lenne szükségünk, a benzines motorral ellátott autók állnak a rendelkezésünkre, ha ennél többen szeretnénk utazni, a kisbuszok és mikrobuszok teszik ezt lehetővé. Ekkor a dízelmotorral ellátott típusok a megfelelőek, hiszen így az üzemanyag költsége egyrészt jutányosabb, másrészt pedig megoszlik az utasok között.

Az autóbérlés külföldre csak úgy valósítható meg, ha rendelkezünk az érvényes személyes okmányokkal. A napi árfolyamnak megfelelő bruttó költség nem tartalmaz rejtett árakat. A személyautó bérlés minden fejfájás és stressz nélkül alkalmazható, a klímás, jól felszerelt járművek pedig szavatolják az ügyfelek elégedettségét. A maximálisan karbantartott darabok tisztítása vagy az út elején történő tankolás miatt sem kell aggódnunk, hiszen az autók tisztán és tele tankkal várják az utazni vágyókat, akár az otthonaik előtt.

Az országos éves pályamatrica, a reptéri transzfer, a szezonális felkészítettség mellett, az extra kiegészítőkért sem kell fizetni. Visszaszolgáltatás esetén a járműt olyan állapotban kell felmutatni, amilyenben akkor volt, amikor Ön átvette. A fizetési lehetőségek rendkívül rugalmasak, hiszen a költségeket többek között utalással, helyszínen valutával, kézpénzzel vagy kártyás fizetéssel is elrendezhetjük. Személyautó bérlés esetén kötelezően fel kell mutatnunk a jogosítványunkat, érvényes személyes okmányainkat, lakcímkártyánkat és/vagy az útlevelünket.