Igenis fontos a weblap fordítás!

Igenis fontos a weblap fordítás!

2018. február 21. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Weblap fordítás

Manapság már nemcsak különböző dokumentumokat fordítanak szükség esetén idegen nyelvekre, hanem internetes oldalakat, honlapokat is. A keresőmarketing szakértők szerint, az oldalra látogatóknak nagyobb a vásárlási hajlandósága abban az esetben, ha az anyanyelvükön olvashatnak, mintha idegen nyelven, ezért a weblap fordítás rendkívül fontos. Ha egy vállalkozás weboldala magyar nyelvű, viszont a célpiac angol vagy német, akkor az oldalon elhelyezett szövegekből a látogatók nagy valószínűséggel egy szót sem fognak érteni.

Ön ne kövesse el azt a hibát, hiszen elveszítheti a potenciális vásárlókat amiatt, hogy nincs lefordítva a weboldal! A bilingua.hu weboldalon olyan fordítóirodát ismerhet meg, amelyik már közel 10 éve foglalkozik fordítással, szakfordítással, valamint tolmácsolással belföldön és külföldön egyaránt. A világ minden nyelvére vállal fordításokat, még az afrikai, ázsiai nyelvekre is. Nem okoz problémát a cég munkatársainak a weblap fordítás, tehát, ha a vállalkozását ki akarja terjeszteni külföldre is, mindenképpen forduljon bizalommal ezekhez a szakemberekhez!

Kedvező árakon vállalja a munkát a fordítóiroda Miskolc településén, érdemes árajánlatot kérnie tőlük Önnek is, hogyha lefordítandó szöveggel rendelkezik. Ha nagyon sürgős a munka, akkor hétvégén és ünnepnapokon is dolgoznak a fordítóiroda munkatársai annak érdekében, hogy a megrendelő idejében megkaphassa a lefordított szöveget vagy dokumentumokat.

Fordítást, szakfordítást a leggyakrabban angol, német, francia, olasz, portugál, holland, spanyol, horvát, szerb, orosz, ukrán, cseh, szlovák, román, észt, bolgár, mongol, lengyel, valamint szlovén nyelvekre szokott végezni a fordítóiroda Miskolc városában. A munka megrendelése rendkívül egyszerű, csak küldje át a honlapon fellelhető e-mail címre az anyagot, írja oda, hogy milyen nyelvre kell fordítani és mi a határidő, az iroda munkatársai pedig 1 órán belül elküldik Önnek az árajánlatot. A legtöbb elterjedt formában, azaz Word, Excel, PDF vagy PPT formátumban egyaránt küldheti a szöveget.