Dyson Airwrap kényelmes kiegészítőkkel

Dyson Airwrap kényelmes kiegészítőkkel

2021. február 17. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Ha sérült a haja vagy időt szeretne spórolni a hajformázáson, akkor mi tudjuk, hogy mi a tökéletes eszköz Önnek! A Dyson Airwrap többféle hajtípusra lett kifejlesztve és szélsőséges meleg nélkül göndörít, hullámosít, simít és szárít. Az innovatív hajformázó eszközt V9 digitális motor hajtja, ami Coanda-effektusnak nevezett aerodinamikai jelenséget eredményez.

Ez vonzza és betekeri a hajat, gyönyörű és erőfeszítés nélküli terjedelmes fürtöket eredményezve. A készülék intelligens hőszabályozással is rendelkezik, ami a hőmérsékletet 150 Celsius fok alatt tartja és megvédi a hajat a rendkívüli hőhatás okozta károsodásoktól.

A díjnyertes Dyson Airwrap 3 különböző szettben kapható. Az egyik a hullámosodásra hajlamos vastag hajhoz, a másik pedig a vékonyszálú frizurához készült, míg a teljes szett tartalmazza a két készlethez tartozó kiegészítőket. Minden csomaghoz tartozik egy mini Supersonic hajszárító is, így egyetlen eszközzel szalonszerű hatást érhet el. A Dyson Airwrap minden eddigi hajformázót felülmúl.