Ford Focus típusú gépjármű szélvédő cseréje

2015. április 24. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator
Ford Focus szélvédő

Ford Focus szélvédő

A szélvédők arra szolgálnak, hogy megvédjék az embert menet közben a nagy sebességgel berepülő bogaraktól, a különböző méretű kavicsoktól, az esőtől és az egyéb törmelékektől. A Ford Focus szélvédő kicserélése nem okozhat gondot néhány szakember számára. A Pilis Autóüveg Kft.-nél többféle gépjárműtípus szélvédőjét kicserélik rövid időn belül. Amennyiben Önnek is Ford típusú személygépkocsija vagy teherautója van, akkor a Pilis Autóüveg Kft.-hez nyugodt szívvel viheti, hiszen igen kedvező áron kicserélik a törött vagy sérült szélvédőt.

A cégnél nem kell sorban állni vagy felesleges időt töltenie a várakozással, mivel már telefonon keresztül is egyeztethet egy időpontot, amikor a leginkább megfelelő a javítás. A nagy gyakorlattal rendelkező szerelők helyben kicserélik szélvédőjét, mindezt néhány óra leforgása alatt. A Ford Focus szélvédő formája eltér a többi típusú gépjárműnél alkalmazott autóüvegtől. Amellett, hogy a Pilis Autóüveg Kft. tapasztalt szakemberekkel végezteti el a munkafolyamatot, hiszen minőségi munkát végeznek mindenegyes alkalommal.

A tapasztalt autóüveges Szentendrén bármilyen típusú gépjármű esetén el tudja látni a feladatát. Ön is kíváncsi, hogy miként is zajlik a sérült autóüveg kicserélése? Akkor a továbbiakban tartson velünk! A legelső lépés, amit meg kell tenni, ha sérült szélvédővel találkozik, az a károk szemügyre vételezése. Ezen belül meg kell állapítani a károsodás mértékét, illetve hogy lehet-e javítani az autóüveget vagy sem.

Amennyiben olyan kárt szenvedett az autóüveg, amit már a legjobb szakember sem tudna kijavítani, akkor mindenképpen ki kell venni az egész szélvédőt és újat kell beilleszteni a helyére. Ez azonban nem megy olyan könnyen, mivel a régi gumitömítéseket el kell távolítani, majd az új szélvédő helyét méretileg pontosan meg kell határozni. Utána meg kell rendelni a megfelelő méretű és formájú üveget és be kell szakszerűen illeszteni. Az autóüveges Szentendrén minden esetben magas minőségű munkát végez elfogadható időn belül és megfizethető áron.