Ingyen hívó a virágküldő szolgálat oldalán

2015. április 26. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator
Tarka virágcsokor

Tarka virágcsokor

Legújabb szolgáltatásunk, hogy ingyen hívást biztosítunk mindazoknak, akik valami miatt nem tudnak eligazodni weboldalunkon, vagy valamilyen kérdésre szeretnének választ kapni. A virágküldő szolgálat ingyen hívása a webáruház főoldalán keresztül érhető el és az oldal jobb oldalán felül található.

Erre egy hangüzenet is figyelmezteti az oldalra látogatókat. Általában aki kicsit gyakorlottabb internethasználó, az már eligazodik a webáruházban, de mindig van, akinek van kérdése, ugyanis nem hisz teljes egészében az internetes felületnek.

Vagy esetleg valami változtatást szeretne a csokron és biztos szeretne lenni abban, hogy elolvassák az üzenetet. Ezért vezettük be a virágküldő szolgálat oldalán az ingyenes hívási lehetőséget. Megérzésünk helyes volt, ugyanis nem túl gyakran, de azért vásárlóink igénybe veszik ezt a lehetőséget.

A virágküldő szolgálat érdeke is az, hogy a megrendelések folyamatosan érkezzenek és ennek érdekében igyekszünk minél többet megtenni a vásárlókért és a minél pontosabb kommunikációért.