Hogyan működik az infraszauna?

Hogyan működik az infraszauna?

2018. március 28. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Infraszauna működése

Szeret szaunázni, viszont nehezen viseli annak fullasztó, nehéz levegőjét? Az infraszauna kabinjába belépve nem kell a kellemetlen párától tartania! Ebben az esetben nem az úgynevezett felöntés segítségével érhetjük el az izzadást, ami tulajdonképpen víz locsolását jelenti a forró kövekre, hanem a hasznos és teljesen ártalmatlan infrasugarak által.

Ha nincs gőz, nincs kellemetlen fuldoklás, csak jótékony izzadás. Az infrasugarak bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, megemelik a test hőmérsékletét, ezáltal elkezdünk izzadni és méregteleníteni. A kutatások alátámasztották, hogy már napi 30-40 eltöltött perc az infraszaunában csodákra képes, hiszen megerősíti az immunrendszert, ruganyosabbá, feszesebbé teszi a bőrt, ráadásul kellemesen ellazít.

Egy-egy stresszes, fárasztó nap után az infraszauna leveszi vállunkról a terhet, nekünk pedig nincs is más dolgunk, csak élvezni annak jótékony hatását. Az egy- vagy többszemélyes berendezés egyedi, esztétikus dizájnjával garantáltan bármelyik otthon éke lesz.