Kutya láz csillapítása növényekkel

Kutya láz csillapítása növényekkel

2017. november 8. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Kutya láz

Aggasztó, ha felmegy a kutyusunk láza. Ilyenkor tennünk kell valamit az állapota javítása érdekében. A kutya láz kezelésére kitűnő a fito-store.com weboldalon kapható Asprint nevű készítmény. Főként fehér fűz, cickafark és kamilla található benne.

Főleg akkor bizonyul hatásosnak, ha a gondot valamilyen gyulladás okozza. Naponta 2 alkalommal kell belekeverni az ételébe. Az adagolása a tömegtől függ. 30 kilogramm alatt csupán 1,5 gramm, fölötte pedig 2,5 gramm kell alkalmanként.

Remélhetőleg, a kutya láz hamar csillapodik. A fájdalom nem múlik el teljesen, hiszen az állat ennek a segítségével tudja, hogy kímélnie kell az adott testrészt. A használat előtt ügyelni kell a por felrázására is. A készítményeket 150 grammos változatban lehet megvenni. Marton Zsófia speciális receptjei alapján készültek.

Macskák és lovak tüneteinek a kezelésére is alkalom nyílhat. Amennyiben nem tapasztalható javulás, kapcsolatba kell lépni az állatorvossal. A kutya láz számtalan betegség vagy sérülés jele lehet, ezért alapos kivizsgálásra lesz szükség.