A matchbox autók nem kirakati tárgyak!

A matchbox autók nem kirakati tárgyak!

2017. május 17. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Matchbox autók

Nálunk minden gyerekjáték, még a vásárlás is! Jöjjön és győződjön meg róla Ön is, hogy milyen egyszerű módon juthat hozzá a matchbox autók bármelyik modelljéhez. Természetesen ezen kívül más dolgokat is talál a látogató.

Vannak például csajosabb tárgyak is, amelyeknek inkább a kislányok örülnének, mint például babák, pónik, rózsaszín főzőkészletek. A fiús és lányos kategórián túl, olyan játékeszközök is megrendelhetők, amelyek mind a két nemnek egyaránt dukál. Építőjátékok, kártyák, társasjátékok, szezonális darabok, illetve kisebbeknek plüss figurák és bébi dolgok. Míg a lányok körében jelenleg a baba a legmenőbb, addig a fiús kellékek közül a matchbox autók a legkelendőbbek. Akár a saját gyermekének szeretne vásárolni, akár ismerősnek kell ajándékot vigyen, mindenképpen érdemes benézni.

Az ár minden termék alá jól láthatóan fel van tüntetve, valamint az is, hogy épp raktáron van-e a termék vagy nincs. Amennyiben például egy machbox autók alatt azt írja, hogy „raktáron”, a rendelés napokon belül megérkezik a megadott címre.