Megfejthető Jézus Krisztus?

Megfejthető Jézus Krisztus?

2017. november 7. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Jézus Krisztus

Világunk tele van hatalmas rejtélyekkel, amelyeket emberi ésszel nem érthetünk meg, akármennyire is próbáljuk. Egy ilyen misztérium a megváltó, Jézus életének és halálának története.

Bár a Biblia leírása alapján gondolhatnánk, hogy ismerjük már annyira az eseményeket, mint magát a személyt, aki végigjárta az utat, de igazából ennyiből nem vonhatunk le komoly következtetéseket. Sokan foglalkoznak azzal, hogy megfejtsék a Jézus körül lebegő legendák valódi értelmét, kisebb-nagyobb sikerekkel.

A kérdések hosszú sorát még kibővítik a hátra maradt szent tárgyak, amelyek hihetetlen módon vannak jelen napjainkban is, 2000 évre visszanyúló gyökerekkel.

Tudjuk, hogy mindaz, amit látunk és hallunk sokkal több, mint amennyit megértünk belőle, ezért szükségesek a kutatások és ezért nem fog soha kimerülni Jézus, mint a talányok hatalmas tárháza, akinek az igazi megfejtésével, talán életünk is más értelmet kapna. Figyeljünk oda a jelekre, hogy észrevehessünk minden apró részletet, ami közelebb vezethet a célhoz!