Népszerű a Konzolok Szervize törzsvásárlói programja!

Népszerű a Konzolok Szervize törzsvásárlói programja!

2017. szeptember 3. vasárnap Kikapcsolva Szerző: administrator

Konzolok Szervize – Gamercard.hu

Vannak üzletek, ahol a vásárláskor pontokat lehet gyűjteni egy kártyára, amiket később fel lehet használni. Az egyik legismertebb ilyen rendszer a benzinkutaknál ismert, ahol az ember annyi pontot gyűjthet össze, ahány liter üzemanyagot tankolt.

A Konzolok Szervize – Gamercard.hu weboldala tájékoztatja vásárlóit, hogy milyen pontszerzési lehetőségek vannak, ill. arról, hogy ez milyen előnyökkel jár. Tulajdonképpen a vásárlás értékének 1 százalékát írják jóvá a kártyádra, így ha 15 000 forintért vásároltál, akkor 150 pontot kapsz, ami 150 forintnak felel meg.

Azonban minden egyes vásárlást követően tapasztalati ponttal is megajándékoznak, amiből ha összegyűjtesz 20 darabot, akkor eléred a Silver Gamecard szintjét, amire már a vásárlás értékének 1,5 százalékát írják jóvá.

Ebben az esetben 15 000 forint értékű vásárlás során 225 pontot, azaz 225 forintot adnak. Ha még nincs kártyád, akkor látogass el a Konzolok Szervize – Gamercard.hu weboldalra, ahol további információkat találsz a bónusz pontok szerzésével kapcsolatban.