Szórakoztatva fejleszt a Logico Primo

Szórakoztatva fejleszt a Logico Primo

2017. szeptember 7. csütörtök Kikapcsolva Szerző: administrator

Logico Primo

Sok szülő követi el azt a hibát, hogy túl nagy terhet rak a gyermekére. Nem ritka, hogy a kicsik már óvodásként többféle különórára is járnak, mert a szüleik azt szeretnék, ha nem maradnának le a fejlődésben.

Pedig bőven elég lenne a Logico Primo fejlesztő-foglalkoztató füzetek megvásárlása, ha valaki támogatni szeretné a gyerekét. Bár a mai világban tényleg hatalmas verseny tapasztalható a felnőttek világában, de ez nem azt jelenti, hogy a kicsiknek is ebben a szellemiségben kell felnőniük.

Sokkal jobb, ha könnyedén, játszva sajátítják el a számukra később szükséges ismereteket. A Logico Primo az élet legalapvetőbb tudnivalóit tárja a gyermekek elé. A segítségével megtanulhatják többek között az évszakok, az ünnepnapok és a színek nevét. Arról is információt szerezhetnek, hogyan zajlik egy nagybevásárlás vagy egy állatkerti látogatás.

Megtanulhatják a betűvetés, illetve a számolás alapjait is. Abban az esetben is megfelelő választás a Logico Primo, ha a szülők más témákról szeretnének információt nyújtani a csemetéjüknek.