Porelszívó az egészséges környezetért

2016. július 19. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator
Porelszívó

Porelszívó

Építkezési területeken számos olyan szennyeződés kerül a levegőbe por formájában, amelyek nemcsak nehézzé teszik a légzést, hanem egyenesen káros az egészségre.

Az ilyen helyeken mindenképpen ajánlott a porelszívó használata, mert igaz ugyan, hogy a belélegzett por 95%-a távozik a kilélegzés során, de a bennmaradt mennyiség is már megalapozza a légúti megbetegedések kialakulását.

Fokozottan oda kell figyelni a fa-, azbeszt- és cellulóz-, az ásványi gyapot, valamit a kőtörmelékből származó porra, ugyanis ezek hatványozottan rombolják az ember egészségét. Ma már olyan porelszívó berendezésekre bukkanhatunk a világhálón, amelyek variálható szűrőrendszerrel vannak felszerelve, ennek eredményeképpen mi magunk alakíthatjuk ki, a számunkra megfelelő módot.

Természetesen, ez azt is jelenti, hogy telítődés esetén, a porelszívó szűrőbetétet otthon, saját kezűleg könnyen kicserélhetjük. Egészségünkre és környezetünk tisztaságára való tekintettel, mindenképpen tanácsos beszerezni egy ilyen készüléket!