Reklámajándék a hírességeken keresztül

Reklámajándék a hírességeken keresztül

2018. január 16. kedd Kikapcsolva Szerző: administrator

Reklámajándék változatok

Nehéz jó döntést hozni az ajándékokról, mert mindenkinek valami egyedivel szeretnénk kedveskedni. Rengeteg terméket fel lehet használni reklámajándék gyanánt, mint például a gumikarkötő, a toll, a nyakék, a kulcstartó vagy a bögre. Ezekkel az apró kütyükkel felépítheti a vállalatának az arculatát és a leghatásosabb az összes reklámforma közül.

A szilikon karkötő például rendkívül egyszerű, visszafogott és nagyobb tömegnek legyártható. Főleg rendezvényeken és koncerteken használják, továbbá nemcsak a céglogó tehető rá, hanem az üzlet szlogenje is. Reklámajándéknak tökéletes, hiszen színes, közkedvelt és ugyanúgy népszerűsítik a vállalatot, mint egyéb hírverések.

A póló még ennél is hatékonyabb, hiszen az ügyfelek vagy a partnerek szívesen hordják azokat a szabadidejükben, amivel megint csak elérte a célját. A legnagyobb márkák szintén alkalmazzák ezt a módszert, több kisméretű és értékű tárgyakat látnak el a saját szlogenjükkel, azonban előfordul, hogy hírességeknek prémium reklámajándék cikkeket adnak. Ezáltal, ha a celebet lencsevégen kapják, a vállalat saját marketingjéhez tudja felhasználni a fotókat.