A stresszlabda oldja a feszültsége

A stresszlabda oldja a feszültsége

2017. július 10. hétfő Kikapcsolva Szerző: administrator

Oldja a munkahelyi stresszt

A rohanó életünkben rengeteg káros hatás ér minket, ami rossz hatással van az idegrendszerünkre. A stresszlabda bizonyítottan olyan eszköz, amivel oldani tudjuk a feszültséget, miközben a markunkban szorongatjuk. Ezáltal remek ajándéktárgy lehet, például munkahelyi körökben.

Az adott vállalat egyedivé teheti a saját színeivel, emblémájával. Természetesen nem minden munkahelyen szükséges a stresszlabda használata, ám ez önmagában is egy jópofa reklámajándék lehet.

Kapható olyan változat is, amelyik kulcstartóként használható. Gyakran előfordul napközben, hogy felmegy bennünk a pumpa, ilyenkor egyszerűen kiadhatjuk magunkból ezt a feszültséget, hogyha van nálunk egy stresszlabda. Sokkal hatásosabb ez az egyszerű ajándéktárgy, mintha hazavinnénk magunkkal a felgyülemlett stresszt és otthon adnánk ki magunkból.

Nem mindenki tudja megfelelően kezelni a feszült helyzeteket. Sokan hajlamosak a túlságos aggodalomra. A stresszlabda viszont könnyedén feledtetni tudja bárkivel a rossz pillanatokat. Ez különösen akkor előnyös, hogyha a vállalat egyedi feliratát hordozza.