Vegyen részt egy Google Adwords tanfolyamon!

Vegyen részt egy Google Adwords tanfolyamon!

2017. július 7. péntek Kikapcsolva Szerző: administrator

Google Adwords tanfolyam

Vannak olyan dolgok a mai világban, amelyeknek az ismerete elengedhetetlen, ha az ember lépést akar tartani a technika fejlődésével, és ki szeretné használni az általa nyújtott lehetőségeket. Persze ezeket az ismereteket nem lehet egyik napról a másikra megszerezni, hanem szükség van egy kis utánaolvasásra, tanulásra és gyakorlásra.

A Google Adwords tanfolyam keretén belül a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség magánszemélyeknek vagy céges kiscsoportoknak tart oktatást. A különbség más hasonló tanfolyamokhoz képest az, hogy itt nemcsak elméleti tudást lehet megszerezni, amit nagyon hamar el is felejtődik, hanem gyakorlatba is lehet ültetni a tanultakat.

Az oktatásban résztvevők 15 ezer forintos Google Adwords hirdetési kupont kapnak ajándékba, amit azonnal fel is használhatnak, így kipróbálhatják, hogy mennyire sikerült elsajátítani az oktatáson hallottakat. Mindazok, akik egy Google Adwords tanfolyam résztvevői, kapnak egy személyre szóló bizonyítványt is, ami igazolja, hogy elvégezték a kurzust.