Szimpla és dupla állítható zuhanyajtó

Szimpla és dupla állítható zuhanyajtó

2024. január 21. vasárnap Kikapcsolva Szerző: seditor

Egy fürdőszoba nemcsak arra szolgál, hogy az ember lemossa magáról a mindennapok fáradalmait. Itt megnyugszunk, ellazulunk és felfrissülünk. Ha fürdőszoba felújítás előtt állunk és épített zuhanyban gondolkozunk, akkor jó szolgálatot tehet egy állítható zuhanyajtó.

A variálható méret elsősorban a szélességre vonatkozik. Ezen termékek esetében, a magasság adott, de a szélességet néhány centiméter között tudjuk variálni. Ehhez segítségünkre lesz majd egy keret.

A biztonsági üveggel készült termék egyben nyíló és dupla ajtóval ellátott kivitelben is elérhető a Zuhanyozz online webáruház választékában. Ha széles a zuhanyzó, akkor bátran választhatjuk a kettőbe nyíló változatokat.

Az állítható zuhanyajtó igazán praktikus és okos megoldás, hiszen hiába tervezzük meg előre a zuhanyfülkét, a kivitelezés során bizony ütközhetünk hibákba. Ilyen probléma szokott lenni például a nem megfelelően kiszámolt ajtónyílás mérete. Szerencsére, az állítható zuhanyajtó révén, könnyedén orvosolhatóak a néhány centiméteres eltérések.