A sztep pad a nők kedvence

A sztep pad a nők kedvence

2017. november 22. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

Sztep pad

A mozgás nagyon élvezetes és hasznos. Mégis szükség van néhány olyan kellékre, amivel változatosabbá lehet tenni az otthon elvégzett gyakorlatokat. A sztep pad szépen formálja a lábakat, ezért a hölgyek nagyon kedvelik.

Jól használható a step aerobic órákon a mozdulatsorok elvégzéséhez. Lehet rajta ugrálni is, mert igen erős anyagból készült. Fontos, hogy csúszásmentes legyen, mert az intenzív gyakorlatok elmozdulást okozhatnak. A sztep pad mérete növelhető, de mindenkinek időt kell adnia magának ahhoz, hogy megszokja a változást.

Kezdetben érdemes óvatosnak lenni, nehogy esés legyen a torna vége. 200 kilogrammot bír el, ezért bátran lehet rajta mozogni. A lépésfelülete 23,5 centiméter, ami valamivel kisebb a konditermekben használt verziónál. A sztep pad elsősorban otthoni használatra alkalmas.

A Tactic Sport weboldaláról érdemes megvásárolni. Nem drága, ezért a mozogni vágyó hölgyek nyugodtan rendeljék meg. Egyúttal vegyenek maguknak egy olyan DVD-t is, amivel megtanulhatják a fontosabb gyakorlatokat.