Tényleg itt lennének a földönkívüliek?

Tényleg itt lennének a földönkívüliek?

2018. augusztus 1. szerda Kikapcsolva Szerző: administrator

A földönkívüliek

Az embert elég sokat foglalkoztatja az a téma, hogy van máshol is élet a világegyetemben. Annak ellenére, hogy elég hihetetlen volna, ha csak az általunk ismert világunk lenne lakott a kozmoszban, sokan mégis így vélik. A földönkívüliek csak egy mese, mondják. Valóban? Az egy másik kérdés, hogy valahol messze létezik értelmes élet, de mi van azokkal, akik állítják, hogy már találkoztak idegenekkel? A szkeptikusok itt is csak legyintenek.

Tényleg igaz lenne, hogy a több mint 10 millió észlelés közül 1 darab sincs, ami igaz lenne? A földönkívüliek vajon tényleg közöttünk járnak? Erre a kérdésre ad választ egy igen terjedelmes könyv, ami részleteiben foglalkozik a témával. Akár hiszünk ebben, akár nem, megéri kezünkbe venni, hogy valamelyest tágítsuk a látókörünket.

Talán rájövünk valami olyan dologra, ami segít mostantól jobban megérteni a bennünket körülvevő univerzumot. A földönkívüliek című könyv elérhető online az angyalimenedek.hu weboldalon. A mindössze néhány ezresért beszerezhető leírás sok hasznos információt tartalmaz, amiket érdemes megismerni.