Wilo Yonos Pico 25/1-6 a hatékony közegáramoltatáshoz

Wilo Yonos Pico 25/1-6 a hatékony közegáramoltatáshoz

2023. január 30. hétfő Kikapcsolva Szerző: seditor

Egy hatékony fűtési rendszer kiépítésének több eleme van. Az egyik ezek közül a hőtermelő kazán. Ez használhat az égetésre gázt vagy szilárd anyagokat, amilyen a fa, a szén. A felszabadult energiát általában valamilyen folyadék veszi fel, ami elszállítja azt a fűtőtestekhez. A hatékony áralmást a Wilo Yonos Pico 25/1-6 keringető szivattyú tökéletesen biztosítja.

A rendszer célja, hogy a meleg vizet áramoltassa a vezetékekben, ezzel biztosítva az egyenletes energiaelosztást. A magas minőséget képviselő termék biztosan nem okoz csalódást. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 beépítése egyszerű, de azért jobb szakemberre bízni, az esetleges balesetek, utólagos hibák megelőzése céljából. Mivel a folyadékokban gyakran képződhetnek légbuborékok, ezért a pompa el van látva légtelenítő funkcióval.

A szürkeöntvény szivattyúház és a polipropilén járókerék a Wilo Yonos Pico 25/1-6 szerves része. A kiváló ötvözetek garantálják a sok éven át tartó gond nélküli működést. A beépített motorvédelem, blokkolás mentesítő funkció, nagy indítónyomaték, mind olyan jellemzők, amelyek a gyakorlatban remekül funkcionálnak.