Az öntöttvas kandalló roppant tartós megoldás

Az öntöttvas kandalló roppant tartós megoldás

2023. január 25. szerda Kikapcsolva Szerző: seditor

A fűtésrendszer kiépítésekor, a hatékonyságon felül, a strapabíróságnak is óriási szerepe van. Az öntöttvas kandalló időtálló szerkezete kiváló megoldást jelent, ám a megfelelő modell kiválasztásakor, egyes tényezőkre nagy hangsúlyt kell fektetni. Ezeknek az öntvényeknek a tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a különféle égésvezérlés opciókra, amiknek köszönhetően kiemelkedő hatásfok érhető el.

A masszív, vastag kialakítás pedig a tartósságért felel. Bármelyik öntöttvas kandalló mellett is határozunk, biztosak lehetünk benne, hogy ez a konstrukció hosszútávon kiszolgál majd minket. Döntésünk meghozatalakor, első körben a füstcsonk mérete alapján érdemes szűkíteni a lehetőségeinket.

Ezt követően már csak az a kérdés, mekkora méretre, teljesítményre van szükségünk. Ez pontos kalkulációkkal kiszámítható. Végül már csak azt kell meghatároznunk, melyik öntöttvas kandalló kivitel áll hozzánk a legközelebb. Amennyiben valamelyik lépésnél bizonytalannak éreznénk magunkat, kérjünk segítségét!