Hypo tabletta a költséghatékonyság jegyében

Hypo tabletta a költséghatékonyság jegyében

2023. szeptember 5. kedd Kikapcsolva Szerző: seditor

A takarításhoz, fertőtlenítéshez a legtöbben klórt is használnak, így a flakonos változat meglehetősen hamar kiürül, újat kell venni. De nem biztos, mert ha a Hypo tabletta beszerzése mellett döntünk, anyagilag sokkal jobban járunk.

Ennek felhasználásával a klór literenkénti költsége a töredékére csökkenthető, hiszen 2 tablettából 1 liter fertőtlenítőt készíthetünk. Nagyon jól használható fel a Hypo tabletta a vendéglátásban, élelmiszeriparban, illetve az egészségügyben. A t-medical.hu webáruház kínálatában ez a termék 330 darabos, vödrös kiszerelésben kapható.

Hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, gombákat, amelyek a legtöbb élelmiszer eredetű és egyéb fertőzéseket okozzák. Egy vödör tabletta megvásárlásával hosszútávra biztosíthatjuk a hatékony fertőtlenítést, tehát rendkívül gazdaságos megoldás.

Rendkívül könnyen használható a Hypo tabletta, az egyszerű és pontos adagolásnak köszönhetően. Vízben gyorsan oldódnak és a felhasználásukkal elkészített oldat hosszú ideig tárolható.